Health, Beauty

Atlet Orang Kuat & Pakar Pemulihan Otot | Zaki Khan

Atlet Orang Kuat & Pakar Pemulihan Otot | Zaki Khan

Date: 2017-05-25 03:24

Video «Membesarkan otot lengan»

biasanya perempuan je yg takut dgn berat ni. apa kata pelbagaikan lg senaman. buat squat, lunges, chin-up dan sebagainya. jika senaman heavy, x perlu elak nasi. nasi sebagai sumber tenaga

Bakar Lemak Dengan Cepat | Strength Sifoo

Salam Dato.. Nak tanye skit.. Macam mana kalau saya buat senaman cardio utk 85minit (brisk walking+jogging skit7) then lg 65-75mins buat resistance workout for instance like mountain climber, lunges, squat jump, jumping jack, push up, burpees.. adakah terlalu berat ataupun sesuai utk fat burner?

7. kalau berlari sampai termengah7, tercungap7.. masa tu dah tak burn fat ke? kalau mcm tu, mcm mana dgn org yg cpt termengah7, tercungap7 bile berjoging? dan bile termengah7, tercungap7 apa yg berlaku?

cardio ada possibility bakar otot sebanyak 8%. jika hanya cardio, otot hanya akan terbentuk setakat mana yg perlu. bdn x perlukan otot yg besar utk aktiviti cardio.

salam dato
Kalau buat latihan mcm kat atas tu x payah dok buat kardio lg ke boleh hilang lemak ke sy selalu buat kardio kdg7 letih smp ketar, dah lama berat badan x turun pon knp ye

Saya nak tanya kalau kat gym lepas buat bebanan saya nak sambung buat cardio contoh rowing atau crosstrainer atau treadmill berapa lama masa yg sesuai untuk buat semua ni atau sy fokus satu machine cardio atau sy boleh bahagikan masa untk setiap mesin.

baru 7 minggu buat mcm tu tatau la ada perubahan ke tak.. baju7 makin longgar yg pastinye.. maybe mengembang waktu basuh kut..

Satu lagi masalah saya ialah perut agak buncit dan nampak tidak menarik. Persoalan saya adakah cara diet saya betul?terima kasih

tuan jika latihan kompleks utk perut bagaimana. setahu sy crunces dan plank je,,,lemak perut susah nak terbakor.
Cabaran kompleks ni utk semua bahagian atau bleh split.

lupa lak nk bg tau, dh buat yg ala-ala HIT, cthnya berlari pd speed 9/5 selama 6minit than bjalan pd speed 7 sminit. saya amalkan 9 kali seminggu selama 85 minit sehari.

«Membesarkan otot lengan » in pictures. Photo «Membesarkan otot lengan».

© Copyright 2017. Health, Beauty