Health, Beauty

Jihajumi: 10 tanda awal Penyakit Buah Pinggang

Jihajumi: 10 tanda awal Penyakit Buah Pinggang

Date: 2017-05-25 00:16

Video «Nak besarkan punggung»

anak saya baru sebln lebih, now dah kasi dia susu isomil soya.. tengok ok jer tapi takutlah nak teruskan sbb minum soya yg berlebihan boleh menyebabkan mati pucuk pada lelaki.. macam ok jer enfalac pasni nak try jugaklah.

Adakah Fat Burner Selamat Untuk Diguna?

Betul tu.. Saya sokong !!! Janganlah nak bergaduh pasal artikel ni.. kedua dua pihak mempunyai peranannya sendiri.. Saya perempuan , saya tak fikir pun artikel ni nak salahkan perempuan je.. Memang kenyataan yang lelaki dan perempuan mempunyai nafsu..Kita cuma perlu mengawalnya supaya tak lebih-lebih

RinaGersang: Pemberi Kebahagian

Lelaki tergoda tu fitrah. Wanita menggoda tu pun fitrah. Semua tu ada hikmah. Tu semua kehendak Allah. Kitalah manusia yang kena guna akal supaya berhati7. Malah dulu isteri nabi pun kata bila dia mati dia nak duk dalam keranda sebab dia takut aurat dia lelaki tengok. Tak salah berhati7.

Suami Isteri

baby sy 9bulan sy br sahaja memberi dia susu enfalec A+.nmpk okay..walaupun susu nie agak mahal..tp sy dan suami nk berikan yg terbaik utk baby kami..

Salam saya nak bertanya lah apa maksut nye sy bermimpi seorang wanita berbaju kurung hijau dan dia dihalau keluar rumah lalu sy pergi kejar dia dan lalu dia terus pegang tangan sy apa maksut nye ye

my boy sket je BF sbb mmg x dpt produce susu dgn byk even dah cuba mcm7 petua mmg stick with mamex gold 8mnths minggu pertama da meniarap now 9mnths minggu terakhir dah start move ke depan n blakang,angkat punggung pun tinggi insyaallah x lama lagi boleh mrangkak kot 7months ++ dah stat tergelak7 skang mulut dia asyik membebel je bila baca buku cerita dpn dia, his respond mmg bagus ape yg i tunjuk, mata dia akan follow so far, alhamduliillah d berikan rezeki yg baik namun susu bukan lah jaminan utk kepintaran ank semata7..lebihkan stimulasi dgn sentuhan,berborak,membaca,bergurau dsbgnye.

kedua, saya mimpi mengandung yang luar biasa. dalam mimpi tersebut saya mengatakan saya hamilkan baby monyet dan pergerakan yang luar biasa dalam perut. tetapi dalam mimpi tersebut saya hanya hamil tidak melahirkan.

Saya sering bermimpi berkahwin, dikahwinkan dan sudah berkahwin, tapi saya masih bujang , apakah maksudnya ya? Semalam saya mimpi berumah tangga dgn sungguh bahagia dgn org kaya dan dia mahu melansungkan kembali majlis resepsi kami, kerana saya tak pernah tidur sekali dgn nya, tujuan dia buat majlis tu sbb nak bermalam pertama ngan saya , sungguh pelik , minta tolong ditafsirkan 😊

saya prnah bermimpi sejenis makhluk yg sosok tubuhnya sperti manusia,bermata satu,tinggi setinggi banggunan mempunyai 9 kaki lelabah di pinggng kiri & bunyi yg nyaring dan memusnahkan semua di depan itu cuma mainan mimpi atau ada maksudnya..?

Salam ustaz. Saya bermimpi berenang ke dasar laut bersama artis. Dan saya terjumpa mayat yang banyak ada kesan luka di badan dan telanjang didalam jaring. Apa maksudnya?

«Nak besarkan punggung » in pictures. Photo «Nak besarkan punggung».

© Copyright 2017. Health, Beauty