Health, Beauty

Mommy meletop: KHASIAT MANJAKANI

Mommy meletop: KHASIAT MANJAKANI

Date: 2017-05-26 01:21

Video «Jamu besarkan punggung»

saya ada masalah dekat bahagian perut.. bmi normal.. tgh try buat senaman kardio n ikut langkah7 yg ada dlam blog ni.. berat badan semakin turun.. the question is. perut boleh 6pack x klau sekarang saya makan sumpliment protin or kena tunggu perut kempis baru boleh buat 6pack..??

Adakah Fat Burner Selamat Untuk Diguna?

Baiklah, sekarang kita sudah memahami kaedah penggunaan fat burner (yang bukanlah membakar lemak tapi meningkatkan metabolism badan).

susah nk jawab ek sy pernah la join gym member. ingat satu benda ni sy nk bgtau. if amik fat burner nie, x leh duduk saje. benda ni mcm suppliment tuk kita workout. suggest to all, lau nk jogging, nk buat keje ladang/berkebun, football, futsal atau apa7 aktiviti yg aktif baru guna fat burner ni. kalau amik tapi just duduk rumah tgk tv, baca buku tu akan beri kesan yg sgt bahaya. tq

all medications,supplements,jamu,herba,makanan lain7 pn akan slowly merosakkan kidney,kalau amik secara tidak terkawal,..kan??

So basically, if you stop taking food that raised metabolic rate, would it not just be the same as if you stop taking fat burners ?. Since both of them are exogenous substances? Or is it the substance from the food itself give permanent effects to body metabolic rates ?

Salam bro, hydroxycut, animalcut,etc Nk tanye dia halal tak? Sy penah beli dulu tp was7 plak nk mkn bile ade org question pasal tu thx

Sbnanrnya nak tnya dn minta pendapat bro..sy umur 79, berat bdn 95kg..baru ad kesedaran diri..haha..sy punya target dlm 7 bulan nk 75kg..so, yg sy start dan amalkan sekarang ialah jaga diet dn exercise..sebelum sy tanya, sy terang apa yg sy amalkan..sy juga ambik suppliement..sy ambik 8 jenis..hydroxycut hardcore elite (fat burner), beast creature (creatine) dan bcaa 8 6 7 (amino acid)..cara saya ambil..6 kapsul fat burner dan creatine 85-95 minit sbelum workout..amino tu sy telan masa workout dn selepas..skarang ni sy fokus buat hiit..85-95 minit sehari..8 hari dan 6 hari rehat..dan seterusnya pun mcm tu

Kesan sampingan pembakar lemak sebenarnya adalah tanda bahawa pembakar lemak itu berkesan. Kenapa pulak? Sebab untuk membakar kalori berlebihan tu memanglah denyutan jantung itu akan naik. Dan peningkatan denyutan jantung itu memang disampingi dengan side effects seperti berikut:

for those having probs loosing weight, don 8767 t give up.. certain ppl have diff ways to slim down, it takes a lot of efforts and hard work.. there are many reasons why you still having probs, i think kev did a great job in his previous articles.. go check it out..

I am a US certified personal trainer and nutritionist with over 67 years experience. Over the years, I have published over 65 books , written for Men's Health, other fitness and lifestyle magazines, hosted TV shows and appeared on various TV shows, programs and magazines. I am also an avid corporate wellness speaker and web entrepreneur.

«Jamu besarkan punggung » in pictures. Photo «Jamu besarkan punggung».

© Copyright 2017. Health, Beauty