Health, Beauty

Losyen mustajab untuk langsingkan badan? - Ask Kevin Zahri

Losyen mustajab untuk langsingkan badan? - Ask Kevin Zahri

Date: 2017-07-18 06:46

Video «Makanan yang membesarkan paha»

    Pnh terbaca artikel Lemak Hanya mampu dibakar dengan workout/latihan/ atau produk tu hanya bantu boost metabolism.. betul ke ek??

    Hi, this weekend is nice in support of me, because this occasion i am reading this great informative post
    here at my residence.

    kalau betulah ianya membantu sedikit sebelum workout.. better beli minyak angin cap serai ker ape ker tuk pakai.. sama jer.. panas jugak

    sebenarnya halia memang digunakan dalam petua tradisional untuk kempiskan perut dan kurangkan perut buncit , cuma sekarang lebih mudah , halia disediakan dalam bentuk krim atau losyen.

    sy dah guna krim mustajab ni pada lengan.. sy xgemuk tp lengan sy agak besar mcm lelaki.. sy guna sebulan dah nampak kesan yang ketara..lengan sy makin mengecil.. sng cite puas hatilah! xde workout pun..

    What one requires can be an application downloaded as part of his system.
    Nowadays, it 8767 s no longer a luxury or recreational household
    itemanymore and practically every home has one.

    ya, betul kena ada senaman.. Time main bola kranjang selama seminggu paha saya dah x besar sangat, sbb sya pakai losion super panas.. Memang mujarab.

    kalau nak harap pakai terus kurus, memang xlah..
    tapi, kalau pakai dengan korset.. then buat senaman sikit..
    insyaALLAH.. Berkesan bila buat macam tu.

    saya guna losyen mustajab hampir setiap kali nak workout, kalau guna serious berpeluh sangat. i dont know whether its helping to burn more fats or not but i use it for working i think it 8767 s fine.

    Mmg mmbantu bile pakai losyen mustajab ni. Saye pakai tiap kali sebelum workout mmg berpeluh ok! Tp kena la jugak minum air yg bnyk. Dan makan pun kena makan makanan yg sihat. Losyen ni bkn ajaib yg mampu kuruskan badan dlm seminggu! Tp makan masa la.. keep 8766 istiqamah 8767 dan percaya yg u alls can get a good fit! Apa pun sebelum ni i punya berat bdn 67kg, but after i amalkan losyen mustajab ni, and i makan makanan yg seimbang dan air yg mencukupi, barulah i dpt 95kg! And keep workout workout and workout! Jgn tau nk kurus saje. Rajin sikit! Peace

    «Makanan yang membesarkan paha » in pictures. Photo «Makanan yang membesarkan paha».

    © Copyright 2017. Health, Beauty