Health, Beauty

Losyen mustajab untuk langsingkan badan? - Ask Kevin Zahri

Losyen mustajab untuk langsingkan badan? - Ask Kevin Zahri

Date: 2017-07-22 18:46

Video «Membesarkan otot lengan dalam 1 minggu»

So konsepnya sama, memanas utk bakar lemak.
Yg bezanya, masa workout badan akn menghasilkan peluh hasil drpada pmbakaran lemak. Mnakala losyen hanya memanaskan shj , mnguluarkan angin dan pluh jga trhasil dlm kuantiti yg sdikit.

Bakar Lemak Dengan Cepat | Strength Sifoo

paling penting, jaga makan, dan kalau tempat lain dah xde lemak, tinggal di pinggang, boleh sasarkan hanya pinggang dgn side plank, plank. tp rasanya kebanyakan yg ada lemak tepi pinggang masih tinggi lemak di seluruh badan. jd seeloknya aim 6 badan. jenis latihan begini membantu tingkatkan metabolisme.

Bezanya dengan senaman cross adalah, senaman cross perlu menghabiskan suatu jenis pergerakan dalam ulangan tertentu. Sebagai contoh senaman cross

Saya dh pakai losyen mustajab dan pati halia. Kesan mmg bagus. Sbb masa tu berat nk cecah 85 kg. And now dh turun 75 kg lebih. Btw , dlm masa yg sama kena jaga pemakanan dan bnyk melakukan senaman : 8767 )

Salam Dato..setiap gerakan tu ada rep atau buat sekali jak setiap gerakan..contoh..complex 6..dari power Clean ke Front Squat..power tu berapa rep dan front squat tu berapa rep?..

pemakanan mmg sy masak kat umah je,
9-5x shari,cth mcm oat,ayam/ikan bakar,chicken meatloaf,mash potato,telur,minyak zaitun,beras perang,pisang,
ikut mood nk masak meal yg mna,
supplement sy amik myofusion,acid amino,grenade
slalu sy amik myo sblum n slepas w/o 6 scoop,
tp lau msuk tabata mmg xleh nk msuk apa7,komfem nk muntah

squat boleh tgk di http:///data/cara-bersenam/
yg lain7 tu blum masukkan lg ke sini. cuba check kat youtube, tgk pergerakan dia camna

satu lg dato. betul ka petua org dulu sperti makan telur ayam kg dgn madu lebah boleh mnjana tenaga ke thp yg optimum sbelum mlakukn kerja7 berat( atau pon sbelum msuk gym).sy x berani nk cuba pasal takut7 bercanggah dgn la tau bley kena pnyakit ke? aper7 pon blog dato mmg kasih dato

Salam Dato 8767
Sejak 9 bulan yang lalu, saya mula mengamalkan diet sihat dan melakukan workout di gym 5 kali seminggu.

6) Bagaimana saya nak kuruskan lengan saya? Badan saya dah ok tapi lengan nampak besar.. tak normal lah kalau gitu.. bagaimana caranya?

«Membesarkan otot lengan dalam 1 minggu » in pictures. Photo «Membesarkan otot lengan dalam 1 minggu».

© Copyright 2017. Health, Beauty